Graja

Dragi prijatelji,

evo prošla je još jedna Mala Mrduja, regata za najmlađe koja se jedri u spomen na barba Boru Vujnovića, oca Ede i Rubena, voditelja regate koji su i ove godine na svojim leđima iznijeli najveći teret organizacije na način da što više djece sudionika pamte regatu isključivo po dobrome.

Kao predsjednik regatnog odbora, skupa sa svojim timom trudio sam se odlukama da djeca na moru imaju što regularnije natjecanje i što bolje uvjete za jedrenje, a cijelu regatu vodili smo se pravilom da se regata organizira isključivo radi zadovoljstva djece, a ne radi nekih drugih ciljeva i motiva.

I ovoga puta trebam se osobno posebno zahvaliti predsjednici Miri Boban koja je i ove godine uskočila u zadnjem trenutku i sve svoje i fizičke i materijalne potencijale i resurse sa smiješkom i zadovoljstvom dala za organizaciju regate na moru. Zahvaljujem se i svim prijateljima i dragim ljudima kojima također nije bilo teško odazvati se i staviti na bilo koji način na raspolaganje kako bi organizacija regate bila što bolja.

Također, posebno treba napomenuti što su u organizaciji ovogodišnje Male Mrduje 99% bili uglavnom mladi jedriličari iz hangara, sadašnji, ali posebno i oni bivši koji su meni osobno svojim prisustvom dali jedan poseban osjećaj sreće i zadovoljstva.

Trebam se zahvaliti onima koji su putovali za doći na Malu Mrduju, prije svega Danijeli i JK Uskoku, ali i Bakiju i JK Omišu te Miroslavu Rožiću i JK Trogiru. Također treba i svima ostalima zahvaliti na sudjelovanju i lijepim riječima na kraju jer su svi natjecatelji bili super sva tri dana što nam daje za obvezu da i dogodine budemo na istom, ako ne i još boljem nivou.

Za kraj moram se zahvaliti svima na odlično odrađenom poslu i suradnji na moru koji su meni olakšali i moj dio posla napravili laganim i punim zadovoljstva, a to su: Josip, Ana, Lea, Mira, Neno, Marko, Dominik, Karmen, Aron, Anđelo, Emil i Ultra, Marko, Saša, Anči, Hana, Luce, Orca, Miro, Rečina i Virga, Mate i lolivul, Lado, Zlatko, Glišo, Ćedo, Ćiro, Mrva, Sergej, Elena, Miranda, Anita, Siniša, Iris i JK Mornar.

Hvala i doviđenja dogodine,

Tonči Antunović Graja