Početak turističke sezone u Komiži najavilli su sudionici 20.Komiške regate. Bilo je i dobrog vjetra, ali i perioda potpune bonace, bilo je i najavljenih prvih sezonskih opekotina od sunca, ali sve je  postalo manje važno kada se pred nama, stisnuta između zelenih uzvisina i neba,  kao iz školjke ukazala, neponovljiva, mitska  Komiža.

Jedra su ubrzo raspremljena, jedrilice i umorna tijela jedriličara osvježena i čeka se subota koja donosi mnoštvo zabave i događanja.

Gego sa svojim bendom je već u Komiži, tuna za subotnji party je spremna, hotel Biševo je lijepo popunjen, a agencija Alternatura najavila je za 17 sati pokret i osvajanje povijesnih vojnih objekata na otoku Visu, koje će završiti u Titovoj špilji. Maršal je najavio svoj dolazak na Vis oko 16.30 sati i ukazanje u svojoj špilji nešto poslije 18 sati istoga dana. Tom povijesnom trenutku mogu nazočiti svi zainteresirani koji se nađu na otoku Visu i nađu neko prijevozno sredstvo koje će ih dovesti do špilje. 

Još nije kasno svima koji žele provesti nezaboravne trenutke u jednom od najljepših  otočkih mjesta, koje se dolaskom proljeća polako budi iz melankoličnog zimskog sna, da  stignu na katamaran koji kreće u 15 sati i dožive nezaboravne trenutke u ovom mitskom jadranskom otoku.

Vezane vijesti