thumb_gego-kokoskov11:20 h Koncert Gega i benda je najavio osobno Maršal riječima: "Nekad moj pionir a danas general Gego ", a potom su koncert započeli zajedno s pjesmom "O sole mio" uz gromoglasne ovacije publike.

 

 

thumb_maral_skelin22:30 h U ZADRUZI traje živa rasprava Maršala i Labudovog čovika za marketing oko toga jeli bolje s operom Maršal prvo krenuti na turneju po ex. Yu državama ili odmah na veliku turneju po nesvrstanim državama diljem svijeta.

 


 thumb_Zadruga21:15 h U poznatoj komiskoj ZADRUZI dok dio jedriličara gleda utakmicu dio čeka svoju fetu tune i početak Gegovog koncerta.

19:30 Tuna se peće, Komiža je puna svita, mnogi koji nisu bili u Titovoj pečini, a čuli su kakav se performance odvijao gore mogu samo žaliti. Sada im preostaje da se zabave uz Gega i bend koji će kao i uvijek dati sve od sebe da zabave prisutne.


thumb_maral

 18:45 h Maršal se ponovno nakon 67 godina ukazao jedriličarima i Komižanima u Titovoj špilji na Visu. Razgovoru s njim, rukovanju i fotografiranju nisu odoljele ni nove generacije.
thumb_gego_prije_probe17:00h Gego je isto doša povirit Maršala pa ide učinit tonsku probu za večerašnji koncert.

16:40h. Cijelim putem od Visa do Komiže Maršal je pračen razdraganim mahanjem i pljeskom šetača, penjača, biciklista, ribara, težaka i otočkih pastira, te drugih Višana koji su se zatekli u prolazu.

16:20h Upravo je pristigla dojava iz Viškog porta koja kaže....Maršal je stigao na otok Vis. Nakon iskrcaja s katamarana, djelatnici Alternature su dočekali Maršala kako bi ga odvezli uz počasnu pratnju do Komiže.

Vezane vijesti