imgp3610

Suradnjom našeg kluba i „Društva Višana i prijatelja otoka Visa“, te uz potporu grada Komiže i T.Z. Komiže, pred nama je 30. Komiška regata, godištem, biserna.
Regata s kojom započinje sezona odobalnih regata ili ako bi bodula pitali sezona prvih ljetnih morskih druženja.
Stoga, u petak 28.05.2021.g. u 09:00 krenite na zajednički start za rutu na otvorenu pučinu preko Barjaka, Kneževog rta do biserne Komiže, dragulja usred Jadrana, do luke istorijske ribarice Falkuše, mjesta komiških ribara, kapara, Plavca, Modre špilje, Odiseja, Nimfa…doživite Komižu, nemojte da Vam ostane samo na vidiku, neka vas ne obeshrabe najave bonace, olovnog neba, pljuskova, nedostatka posade itd, jer na ruti ka Komiškoj luci sve ostalo je čisto.
Prijave možete obaviti online,a OGLAS 30. KOMIŠKE REGATE SPLIT – KOMIŽA – SPLIT, 28. – 30. svibnja 2021. pronaći ćete na slijedećem linku:
https://www.jklabud.hr/komiska-regata/…/oglas-komiska-regata ,
a ostale dokumente regate na:
https://www.jklabud.hr/komiska-regata/dokumenti

Dodatna motivacija neka vam bude I to što se 3 omiljene Labudove regate krstaša jedre i za "Lukša Cicarelli CUP". 30. Komiška regata prva je u nizu, a bodovi osvojeni na njoj, mogli bi biti i presudni za osvajanje ovog vrijednog trofeja. Sve o sustavu bodovanja saznat ćete klikom na ovaj link

 
Vezane vijesti