img 1034

S još dva plova tj. ukupno 6 jedrenja uspješno je okončana Mala Mrduja 2015. Zaslužena pobjeda Bartola Urema ispred Ratka Kneza i Tonine Perković. Prva do 12 godina je Noela Petešić (Uskok) ispred Antona Tomaševića (Labud) i Maxa Gjidere (Mornar)

Konačni rezultati

img 0741

 

Bartol Urem (JK Mornar) pobijedio je i u drugom plovu Male Mrduje po umjerenom jugu kojeg je nažalost "ubila" kiša pa je manji broj jedrilićara presjekao liniju cilja

Rezultati nakon 2 plova

Nakon što je kiša prestala održana su još dva plova u kojima je Bartol potvrdio dominaciju s još dva prva mjesta i nakon četiri plova uvjerljivo vodi ispred Ratka Kneza (JK Split) i Tonine Perković(JK Labud).

Rezultati nakon 4 plova

U tijeku je podjela prigodnih poklona za sve učesnike Male Mrduje a za sutra je start planiran u 11 sati

Fotogalerija 2 dan

Dragi optimisti, još je manje od mjesec dana do Male Mrduje. Online prijave su otvorene stoga nemojte propustiti ovaj jedriličarski event s nikad bogatijim nagradnim fondom. Zahvaljujući sponzorima regate sakupili smo pregršt nagrada, kako za natjecatelje tako i za trenere. I ove godine darujemo novo jedro najsretnijoj jedriličarki/jedriličaru, bogata nagrada očekuje i najbolji klub no bit će tu još puno iznenađenja. Vidimo se 1. listopada u Splitu!