oglas malamrduja 2016

Poštovani,

ove godine u nešto ranijem i prikladnijem terminu od 15. – 18.09.2016. čeka nas ponovno jedna od najzanimljivijih regata za najmlađe uzraste – MALA MRDUJA – MEMORIJAL BORIS VUJNOVIĆ u organizaciji J.K. Labud.
Regata je to koja, radi svog prepoznatljivog programa, bogatih nagrada za učesnike i trenere, svog humanitarnog karaktera te brojnih sponzora i donatora koji su nam omogućili prepoznatljivi karakter iste, uvijek rado bude posjećena od strane naših najmlađih jedriličara u klasi Optimist. Ponosni smo što smo prošlih godina unaprijedili regatu i stigli do impresivne brojke od 168 jedriličara uz 54 kluba sudionika.
Time je regata MALA MRDUJA – MEMORIJAL BORIS VUJNOVIĆ 2012. godine također dobila i službenu potvrdu HJS-a kao najposjećenija regata klase Optimist u Hrvatskoj. Obzirom na nagradni fond te nezaobilazno druženje najmlađih jedriličara na kopnu i moru, ove godine očekujemo i nadamo se da ćete biti dio velike svečanosti jedrenja i zabave za naše optimiste.
Čast mi je i zadovoljstvo priopćiti da nas i dalje prate naši dragi sponzori Bauhaus, One Sails, Honda Marine, Terra Media itd. koji su nam i ove godine omogućili bogatu lutriju, zabavni program, topli obrok i majice za natjecatelje, poklone za trenere, bogate nagrade najboljima.....
Za sve Vas smo i ove godine pripremili bogati program, kako na moru, u natjecateljskom smislu, tako i na kopnu.
Nagradne igre, lutrija za natjecatelje uz bogate nagrade, zabavni program i ostalo što krasi ovu regatu bit će nezaobilazni dio dekora i svakodnevnice u našem klubu i ove godine.

Rezervirajte termin i dobrodošli !!

Srdačan pozdrav,
EDUARD VUJNOVIĆ
Predsjednik organizacijskog odbora
MALA MRDUJA - MEMORIJAL BORIS VUJNOVIĆ