komiska logo
Cijenjeni jedriličari,
pred nama je još jedna, 27. po redu Komiška regata. Kao i svih ovih godina, organiziramo je uz veliku pomoć Komižana i Društva Višana i prijatelja otoka Visa.
Velikom broju jedriličara ova, po mnogo čemu posebna regata, koju organiziramo na kraju proljeća i početkom ljeta, označava početak sezone odobalnih regata. Prve asocijacije su otvorena pučina, dobar vjetar i prve, sezonske opekotine od sunca. A, onda, Barjaci, Knežev rt i odjednom - Komiža. Stisnuta između zelenih uzvisina i neba, izranja iz mora, kao iz školjke.
Zadnjih nekoliko godina, znao se je desiti i jak vjetar na povratku, koji je zahtijevao od jedriličara maksimum umijeća i vještina da završe regatu, što je pružalo taj posebni, off shore ugođaj.
Pridružite nam se. Doživite i vi čari Komiške.

Toni Mlikota,
Direktor regate

I ove godine jedriličari će imati priliku zajedriti prema NHP premjeru. Sve što je potrebno za registraciju je provjeriti dali se vaša jedrilica nalazi u popisu već premjerenih jedrilica koji sa nalazi na poveznici ispod. Ako se ne nalazi potrebno je ispuniti online obrazac. U slučaju nedoumica tu si i NHP Pravila. Molio bi sve koji se nalaze na popisu premjerenih jedrilica da mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. zatraže ispis unešenih podataka kako bi mogli izvršiti dodatnu provjeru u cilju što točnjih rezultata.

Popis premjerenih brodova sa koeficijentima

Online obrazac

NHP pravila

komiska logo

Na sljedećoj poveznici možete se prijaviti za Komišku regatu. Novost je ove godine da prije same prijave potrebno izvršiti registraciju na web stranicu JK Labuda te potom izvršiti prijavu.
Poveznica na stranicu prijava Komiške regate.

Sve novosti vezane uz Komišku regatu možete pronaći ovdje.

komiska logo

Oglas 27. Komiške regate je Online. Možete ga pronaći ovdje: pdfOGLAS
Online prijave uskoro...