thumb Amber bottle and packU četvrtak navečer 17.10. u 19 sati, svi jedriličari prisutni na platou našeg kluba, moći će besplatno uživati u jedinstvenim okusima, The Macallan Amber  single malt viskija.

 

Pobjednici 69. VIŠKE REGATE u nedjelju navečer primiti će na dar i vrhunski, jedinstveni The Macallan Sienna single malt viski.

 

 

Za one koji žele znati nešto više o Macallanu .  

 

thumb SIENNA set on whiteSeriju 1824 čini nekoliko inačica viskija proizvedenih u jednoj destileriji i od jednog slada (engl. Single malt) koji čini najbolje iz Macallanove ponude, a temelji se na dva glavna Macallanova aduta: posebnim hrastovim bačvama i prirodnoj boji.Bob Dalgarno, Macallanov stručnjak za proizvodnju viskija stvorio je četiri različite inačice (Amber, Sienna, Ruby i Gold) na temelju prirodne boje koja se dobiva ležanjem u različitim vrstama bačava i koja viskiju daje posebnost. The Macallan Sienna je prepoznatljiv po svojoj ugodnoj i nježnoj aromi vanilije. Pri kušanju se naziru svojstva bijele čokolade trufle te je okus obogaćen elegantnim svojstvima hrasta.The Macallan Amber je prepoznatljiv po svojoj punoći okusa gdje prevladava cvjetna aroma, aroma citrusa, i mirisa koji se temelji na bogatome, voćnom alkoholu 
te na posebnim obilježjima koje je viski poprimio zbog ležanja u bačvama sa šerijem. Boja viskija je 100% prirodna, a kvaliteta 100% Macallan.