Interes za majice 79. Mrduje i 66. Viške regate još uvijek je velik.
Osluškujući pitanja i želje naših jedriličara odlučili smo se za tisak još jedne količine majica koje se od danas mogu kupiti u kancelariji kluba ili zatražiti dostavu poštom na kućnu adresu uz dodatno plaćanje poštarine.

Kapital_networkKako je 66.Viška regata bila iznimno interesantna biznis miljeu hrvatskog jedrenja, tako je i poslovna televizija KAPITAL NETWORK, odlučila emitirati dostavljenu tv reportažu i to danas u utorak u 18:20 sati, te sutra u srijedu u 11:20 sati.
Od naših dragih jedriličara imamo i informaciju, kako je HTV osim u magazinu MORE reportažu s 66.VIŠKE emitirao i u pauzi između četvrtina hokejaške utakmice Medveščaka u ovu subotu 30.10.2010.
Ujedno moramo pohvaliti i TV JADRAN koji je emitirao reportažu s 66.VIŠKE REGATE u sportskoj emisiji DRIBLING u ponedjeljak 01.11.2010. u 20 sati i 10 minuta.
Sve u svemu za televizijske medije Viška regata još nije završila. Hvala im na tome.

more_logoPrema  najavljenom televizijskom programu HRT ove će se nedjelje na prvom programu s početkom u 13:20 emitirati emisija More u realizaciji riječkog studija.Iz najave istoimene emisije vidljivo je kako ćemo imati priliku pogledati i reportažu pod naslovom Viška regata ususret zimi.Prema neprovjerenim informacijama okus viške regate naći će se i u emisiji Olimp također u nedjelju na drugom programu HRT. Budući da podatke do sada nismo uspjeli provjeriti ostaje nam da se , ukoliko se zateknemo pred malim ekranima, u to sami uvjerimo.

HRTlogoPrema informacijama dobivenim od ljudi iz HRT Studio Split, reportaža o 66.Viškoj regati, biti će emitirana 24.10.2010.na drugom programu HRT-a, u sklopu emisije OLIMP, koja je na programu od 17.00 sati.
cjsViška regata koja je izuzetno popularna kod jedriličara u Crnoj Gori. Ove godine učestvovale su 4 posade iz Crne Gore. Zahtjevna regata, traje 3 dana. Prvi dan je ruta Split – Vis. Drugi dan je regata u Viškoj uvali. Treći dan je ruta Vis – Split. Organizacija je na visokom nivou. Gostoprimstvo, druženje, prijateljstva, nadmetanje, sve što jedrenje pruža.
Jedrilica RC44 Black Mystery Shadow sa kormilarom Sašom Kekovićem od koje se najviše očekivalo za malo je doživjela tešku havariju. Prisebnošću članova JK „Labud“, požrtvovanjem i trudom spriječena je velika havarija. Bukvalno u zadnjoj sekundi gumenjaci JK „Labuda“ na kojima su bili Vedran, Tonči, Nikola i Dominik izvukli su brod iz stijena ispod Sustipana, na 200m od cilja. Ovim putem im izražavamo veliku zahvalnost. Njihova skromnost nakon toga pokazuje da se radi o velikim sportistima, jedriličarima i ljudima.

LINK na web stranicu CJS-a

LINK na tekst : Splicani spasili Black Mystery

150_video_galerija_tabVeliki je broj onih koji su nakon odjedrene 66. Viške regate ili onih koji su bili na nekom drugom vikend odmoru u ponedjeljak uskočili u stvarnost radnog čovjeka koji uobičajeno nema vremena za gledanje televizijskih emisija u poslijepodnevnim satima.
Toga nismo ni bili svjesni dok nam jutros nisu pristigli upiti sa raznih strana znatiželjnih prijatelja koji iz gore navedenog razloga nisu jučer pogledali reportaže na Nova TV-u ili na TV Dalmaciji. Dakle, na vaše zamolbe, a sve u cilju kako bi zadovoljstvo duše od proteklog vikenda zadržali što duže u svima nama, postavili smo video zapise 66. Viške regate.

•    Video prve etape Split – Vis
•    Video Viškog dana i regate ''Luka Vis''
•    Video druge etape ''Povratak u Split''
•    Video spašavanja jedrilice BLACK MYSTERY

nova_tv_logoPogledajte prilog NOVE TV o 66. VIŠKOJ REGATI koji se emitirao u IN MAGAZINU u srijedu u 18:40 minuta.
Još jednom zahvaljujemo svima koji svojim sudjelovanjem u organizaciji 66.Viške regate, pomogli do dobijemo jedan tako dobar osvrt od jednog tako utjecajnog hrvatskog medija. za gledanje priloga klikni na link NOVE TV ''IN MAGAZINA
''

Pohvale za organizaciju regata još nam pristižu sa svih strana, a jutros nam je stigla jedna koja nam je posebno draga od Kap. Miljenka Žanića, kormilara jedrilice Gavrilović. Zahvaljujemo mu na lijepim riječima i očekujemo ga iduće godine.

Kap._ZanicPoštovani,
zahvaljujemo se na gostoprimstvu, ugodnom druženju i športskom ponašanju u Vašemu klubu tijekom Mrduje i Viške regate. Čelnici Vašega kluba i zaposlenici zaslužuju ocjenu PET i služe na čast hrvatskom jedrenju.

S poštovanjem,
YC BURIN Novi vinodolski
Kap. Miljenko Žanić
thumb_otvoreni-studioNakon što smo odjedrili  Višku regatu, sada imamo priliku da se sa odmakom od 3 dana prisjetimo kako nam je to bilo proteklog vikenda.
U današnjoj emisiji Otvoreni studio TV DALMACIJE koja svakodnevno ide u terminu od 18 do 19 sati biti će reportaža 66. izdanja ove najprestižnije regate u jedriličarskom smislu koja redovito zatvara godišnji kontinuitet krstaša .

Ne zaboravite TV Dalmacija, otvoreni studio, 20.10.2010. od 18,00 do 19,00 sati.
Ziel_Viska_2010_3614aPoštovani prijatelji, ovim putem želimo još jednom da se zahvalimo vašim članovima kluba Vedranu, Tonču, Nikoli i Dominiku za požrtvovanost i spašavanje našeg broda.

Veliko hvala, posada Black Mystery Keković Saša