Sveukupni pobjednik skupine ORC je All4One(JK LABUD, Karlo Kuret), a IRC  Fly (Tin Matulja, JK Fly)
Današnji pobjednik skupine ORC je Žveljarin (Milan Vujasinović), a All4One ipak na drugom mjestu. Rezultati skupine ORC 2 jedrenje link
14:00 2 jedrenje se privodi kraju, većina jedrilica je uspješno odjedrila po zahtjevnim uvjetima etapu Vis- Split
Današnji pobjednik skupine ORC je All 4 one (Karlo Kuret), a IRC Fly (Tin Matulja).
U posljednjih sat vremena u cilj je ušlo preko 100 jedrilica, privremene rezultate skupine OPEN ažuriramo na ovom linku
12:07:00 U cilju Barba Branko, zatim Gringo 2
12:05:00 U cilj su redom ušli Teuta, Hydra i All 4 One
11:58:26 Fly 4 u cilju. za to vrijeme drama s crnogorskom jedrilicom RC44, gumenjaci Labud-a su ga spasili nadomak stijenama Sustipana.
11:46:44 Casali kormilar Samo Žvan ukupni pobjednik skupine Open (startali 15 minuta iza ORC-a) u cilju. Casali je rekordno brzo odjedrio dvije etape u vremenu 6:00:59 sati
11:44:02 Marina KAštela (ORC) presjekla liniju cilja, slijedi je pobjednik Opena Casali
11:40 Marina Kaštela pred ciljem, jugo preko 20 čvorova.
11:00 U splitskim vratima sve je više jedara koje polako ostavljamo iza sebe i nadamo se brzom dolasku većine jedrilice na cilj etape Vis -Split.
10:50 Marina Kaštela diže spinaker, u vratima je već i jurilica Casali, u splitskom kanalu jugo je jače , procjenjujemo preko  petnaest čvorova na punti Gomilice na Braču ali kako prilazimo bliže Splitu vjetar je sve jači.. 
10:45 Marina Kaštela prolazi Mrduju, u samim vratima desetak čvorova ali nakon Mrduje vjetar opet pojačava. Sve ide u prilog brzom povratku Split, vodeći bi u cilju mogli biti oko  12 sati. Hitamo prema cilju gdje su već pripremljene oznake ispred Sustipana, pridružite nam se i pozdravite učesnike 66. Viške regate.
10:30 Marina Kaštela na manje od milju do vrata, u skupini Open Arapov je s Anadorom najviše otpao niz vjetar i morati će orcavati prema vratima. 
10:15 Prolazimo Pelegrin i sustižemo vodeće ORC jedrilice .Vjetar procjenjujemo na dvadesetak čvorova. Gringo 2 korntrolira vodeću skupinu, malo ispred njega je Barba Branko s code0 , pola milje sjevernije i nešto naprijed odlično izgleda Kuret (All 4 One) ali je najviše opao niz vjetar,  ispred su  Teuta (Grgičević) i Fly4 (Matulja). Marina Kaštela ponovo vodi borbu sa premjerom i već je daleko ispred konkurenata.
9:45 Božo Vukičević i Vedran Mandić ponovo kreću u lov na fotografije s gumenjakom - pogledajte večeras novu galeriju slika na našim stranicama. Foto galerija Viške regate.
9:40 Na dvije milje od starta bilježimo preko 15 čvorova juga koje i dalje pojačava, more zasada stranje 2-3. Sve je manje spinakera i genakera , teško je držati puno jedrilja s vjetrom u bok, dio jedrilica pada ispod Splitskih vrata.
start_orc_irc9:20 Sunčano jnutro na Visu i desetak čvorova juga na startu. Točno u 9:00 uspješno je startala skupina ORC, a potom je na startu skupine OPEN u 9:15 bilo gužve oko privjetrinske oznake u blizini Hosta. Start je unatoč gužvio bio uspješan a prestupila je jedrilica sa startnim brojem 85 Željana 2 (Zdravko Roje) . Loše je sreće u gužvi bila ANA no2  (Joško Siciliani) puknula im je sartija i ubrzo su javili da se povlače iz jedrenja. Želimo im sretan povratak.