pokalDanas su u prostorijama kluba započele prijave i registracija do sada pristiglih predprijava.

To je i razlog zbog kojeg su zatvorene on-line prijave koje su brojkom 90 oborile rekord.

Unatoč vremenskim neprilikama koje su nas iz ugodnog babljeg ljeta podsjetile da dolazi jesen, u klubu je jutros na samom početku registracija ipak bilo dosta živo.

Prva tri dana regatni ured radi u jutarnjim satima (do 15.00) jer tradicionalno prava gužva nastaje posljednja dva dana.

Interesantno će biti u subotu na regatnom polju gdje sa željom u treću pobjedu dolazi Shining Maxi Umago.
Ni prošlogodišnji pobjednik, Alligator 2, ne bi imao ništa protiv da sa sobom ponovo ponese prijelazni pehar Mrduje koji se vratio u matičnu luku.

Stara poslovica „dok se dva svađaju treći aprofitira“ moguća je i na regatnom polju jer nam i Wild Joe dolazi u pohode na „Mrduju“.

Zapravo će u svakoj grupi biti pohoda ako ne na „Mrduju“ onda makar na uživanje za pamćenje koje svaki sudionik ponese sa ove regate. Zato se većina redovito vraća svake godine prenoseći tu tradiciju sa jedne generacije na drugu.

Mrduja je tu ljubav prepoznala zbog čega,kako smo već najavili  upravo na jubilarni 80. rođendan, poklon dobivaju svi koji vole ovu najstariju regatu na Mediteranu.

Staklenu plaketu osvaja svatko.

Dovoljno je samo doći, prijaviti se i u subotu uživati na startu u 11,00 sati.

Mrduja je svojom brojkom dokazala neumoljivu vječnost. Na vama je da se odlučite biti dio nje i budite sigurni da ćete na kraju ovog tjedna biti bogatiji za jedno predivno iskustvo.

I ne čekajte posljednji tren.