150 video galerija tab thumbU VIDEO rubrici objavljen je uradak najave ''Male Mrduje memorijala Borisa Vujnovića 2014.'' 
Za razliku od VZN-a, nas kao klub domaćin veseli kako i činjenica da je Mala Mrduja bila najposjećenija regata za optimiste u Hrvatskoj od strane domaćih jedriličara, tako i samo pohvale koje smo primili od trenera za dosadašnje organizacije regate, kako na moru, tako i na kopnu. 
Od 2014. godine, regata ''Mala Mrduja - memorijal Boris Vujnović'' nalazi se i u međunarodnom kalendaru klase Optimist te se već sada veselimo dolasku i većeg broja jedriličara iz inozemstva. Na kraju krajeva, regata ''Mala Mrduja memorijal Boris Vujnović'' se i organizira za djecu, najmlađe jedriličare i njihovo druženje, zadovoljstvo i njihov osmijeh na regati, naš je jedini interes.
Dobrodošli na ''Malu Mrduju memorijal Boris Vujnović 2014.'' - VIDEO NAJAVA

 DSC8259Po jugu od 13 do 18 čvorova odjedrena su tri plova 15.Mrduje Optimist Kup. 
Ukupno pobjednica regate je Palma Čargo.
Rezultati su dostupni na webu.
Ujedno koristimo priliku da se zahvalimo svim učesnicima regate kao i trenerima.
Onima koje još čeka putovanje do kuće želimo sretan put.

thumb aron rodendanJutros smo prvo našem treneru Aronu Loliću čestitali rođendan.
Na njegovo iznenađenje otpjevali smo mu pjesmu, darovali ga svakakvim delicijama tvrtke Trenton a braća Bugarin i Daniel Mihelić su mu poklonili i stalak za gitaru. Nadamo se da vježba dovoljno često kako bi bio spreman za koncert na SOSW 2014.
 

 

thumb  DSC7845Nakon toga se čekalo i čekalo i nije se dočekalo. Vjetar nije bio dovoljan da bi odradili išta na moru.
 

 

 

thumb  DSC7923Ipak dan nije bio uzaludan jer je nakon tople manistre usljedila bogata lutrija u kojoj su gotovo svi dobili ponešto. Za one rijetke koji su ostali kratkih rukava obečajemo da će iduće godine nagradni fond biti još veći.
Kako se, sudeći po vremenskoj prognozi, sutra očekuju uvjeti za jedrenje to je regatni odbor donio odluku da je start prvog plova sutra u 10 sati.

 DSC8005
III plov
 
1.CRO 1026
2. CRO 1088
3. CRO 1019
 
zadnji u cilj 14:22:54

cekajuci vitar07Iako se nije jedrilo za uspomenu će ostati foto album prvog dana Male Mrduje 2013.