Mala Mrduja20174

Sa današnja dva plova završena je ovogodišnja Mala Mrduja memorijal Boris Vujnović. Po maestralu jačine 7 čvorova najbolje se snašla Helena Jakšić iz susjednog nam JK Mornara i sa dva prva mjesta zasluženo slavila ispred Josipa Tafre iz JK Omiša i klupske kolegice Petre Marendić. Prva djevojčica do 12 godina je Petra Gambiraža iz JK Uskok, prvi dječak do 12 godina, Josip Tafra iz JK Omiš također i prvi dječak ukupno, dok je prva djevojčica ukupno Helena Jakšić. U poretku klubova JK Mornar je uvjerljivo slavio ispred JK Splita i JK Uskoka.
Rezultati

Mala Mrduja 20173

Po maestralu do 7 čvorova odjedrena su dva plova na Maloj Mrduji memorial Boris Vujnović. Flota od 80 optimista je na more izašla nešto iza 13:30. Regatni odbor pokušao je sa trećim plovom ali na pola mezonave vjetar je u potpunosti prestao puhati te je taj plov prekinut. Nakon dva plova na prvom mjestu je Josip Tafra iz JK Omiš, ispred dvojca iz JK Mornar, Petre Marendić i Helene Jakšić.
Prognoza za sutra je vrlo slična današnjoj. Planirani start je u 12:00.
Rezultati

Mrudja optimist kup20172

Nažaost prvog dana 80 optimista iz 16 klubova nije imalo sreće sa vjetrom. Jedan plov je započet po slabom maestralu koji je nedugo nakon starta u potpunosti nestao te je plov prekinut. Sutra je planirani start u 12 sati. Nažalost prognoza je vrlo slična današnjoj.
Foto galerija