Pogledajte na našem youtube kanalu video snimljen tijekom ovogodišnje regate Mala Mrduja memorijal Boris Vujnović.
Uživajte!!! youtube

img 1034

S još dva plova tj. ukupno 6 jedrenja uspješno je okončana Mala Mrduja 2015. Zaslužena pobjeda Bartola Urema ispred Ratka Kneza i Tonine Perković. Prva do 12 godina je Noela Petešić (Uskok) ispred Antona Tomaševića (Labud) i Maxa Gjidere (Mornar)

Konačni rezultati

Mala mrduja dan1 web1

Danas je na 16. Međunarodnoj regati Mala Mrduja 2015. odjedren jedan plov po 7 čvorova juga. U tom plovu najbolje se snašao Bartol Urem iz jedriličarskog kluba Mornar. Pokušalo se i sa drugim plovom ali u zadnjoj privjetinskoj stranici vjetar je skroz prestao te je regatni odbor odlučio zbog neregularnih uvjeta prekinuti taj plov. Jedriličari su poslani na kopno te su dan zaključili sa jednim završenim plovom. Sutra su u planu tri plova sa prvim startom u 12:00. Prema prognozi očekuje se umjereno jugo.
Rezultati

Foto galerija dan 1.

img 0741

 

Bartol Urem (JK Mornar) pobijedio je i u drugom plovu Male Mrduje po umjerenom jugu kojeg je nažalost "ubila" kiša pa je manji broj jedrilićara presjekao liniju cilja

Rezultati nakon 2 plova

Nakon što je kiša prestala održana su još dva plova u kojima je Bartol potvrdio dominaciju s još dva prva mjesta i nakon četiri plova uvjerljivo vodi ispred Ratka Kneza (JK Split) i Tonine Perković(JK Labud).

Rezultati nakon 4 plova

U tijeku je podjela prigodnih poklona za sve učesnike Male Mrduje a za sutra je start planiran u 11 sati

Fotogalerija 2 dan

Spring cup opt opatija 2015

57 djece iz 12 klubova naći će se na startu 16. Međunarodne regate Mala Mrduja memorial Boris Vujnović. Na startu se očekuje slabo jugo, a planirani start je u 13:00 sati.
On line pračenje: face ico
Startna lista