• Kalenda regata 2023

WhatsApp Image 2022 05 01 at 18.50.40
01.svibnja 2022. završena je Paiška regata koja se jedrila u 2 plova na ruti Split – Stari Grad (Hvar) – Split. Najbrža jedrilica „Paiške regate“ je Polet Furioso sa kormilarom Nikola Dešković iz J.K. Labud, koja je i prošle godine osvojila također ovu titulu. Posadi broda TP52 trebalo je 6:10:09 da odjedri od Splita do Starog Grada i natrag.

Jedrilica Polet Furioso prva je stigla do Starog Grada dok je u drugoj etapi najbrži bio Toto travel tutta Trieste sa kormilarom Mario Hrvoj iz JK Trogir koji je u Split uplovio u 12:41:10.

Direktor regate Damir Skelin ne krije zadovoljstvo zbog uspješno organiziranog drugog izdanja Paiške regate ćemu je, osim odličnih vremenskih uvjeta, pridonijela ugodna atmosfera i gostoprimstvo domaćina u Starom Gradu kao i pomoći

Županijske lučke Uprave.

Pobjednici po skupinama su:

POLET FURIOSO i kormilar Nikola Dešković u skupini 0, SCORPIO i kormilar Krešimir Đakulović u skupini 1, ADIO PAMETI i kormilar Igor Gliha u skupini 2, MAREUS 3 i kormilar Denis Stanojević u skupini 3, MATARAN 32 i kormilar Ivo Matić u skupini 4, ADRIATICA i kormilar Andrej Soos Maceljski u skupini 5 i ŠUFERINA i kormilar Marin Lišić u skupini 7.

Rezultati