Palma Garda Torbole

Labud Sailing Team nastavlja svoje aktivnosti.

Palma Čargo je na pripremama na jezeru Como. Od 12 do 14.srpnja odjedrila je i regatu Torbole windsurfing week gdje je zauzela drugo mjesto.

spinut optimisti

Optimisti su odjedrili Špinutsku regatu. U konkurenciji 48 takmičara Josip je bio prvi, Marin četvrti, David 31 Juraj 33 a Ivona 36 te ujedno i druga djevojčica do 12 godina.

Za Davida i Ivonu je odmah uslijedilo i Prvenstvo Hrvatske do 12 godina. Da je za jedriličare najgore čekanje vjetra potvrdilo se i našem Davidu. Već prvog dana prvenstva flota od 78 optimista do 12 godina čekala je vjetar. A kako se ipak radi o „mališima“ koji baš i nemaju puno strpljenja u ovom čekanju naš se David pozlijedio i zaradio nekoliko šavova na nozi. Tako je za njega Prvenstvo već prvog dana završilo. Ivona je u konačnom poretku bila 55. Davidu želimo brz oporavak.

laser pripreme starigrad

Kratke pripreme u Starome Gradu sa trenerom Dominikom odradili su Petra, Kalista, Nađa, Antun i Vicko.

Po povratku iz Paiza Dominik, Antun i Petra krenuli su put Garde gdje će od 23 do 31.07. sudjelovati na Svjetskom Prvenstvu do 19 godina.

Na Gardi će od 26. do 31. 07. biti i Maroje Škoro, Ian Anić i trener Velimirović. Ian i Maro po prvi će put sudjelovati na Juniorskom Svjetskom Prvenstvu iQFOiL klase.

Svim našim juniorima želimo puno sreće na jezeru Garda.