U klasi laser radial nakon prva tri plova u vodstvu je Labudašica Tina Mihelić, Sophie de Turckheim iz Francuske je druga, a treći Nenad Bugarin. Laser standard: Milan Vujasinović (JK Labud) je ispred Tonča Stipanovića iz JK Mornar i Arona Lolića (JK Labud). Nakon 3 plova u klasi finn u vodstvu je Mate Arapov iz JK Mornar, drugi Marin Mišura iz JK Split, a treći Slovenac Vasilij Žbogar. Klasa 470: Ovu klasu drže Slovenci, prve su Tina Mrak i Tea Černe, drugi Mitja Mikulin i Sebastian Prinčić, a treći Dylan Tidd i Nejc Dolinšek. U klasi RSX je nakon prva tri plova u vodstvu Luka Mratović iz splitskog Mornara sa samo tri kaznena boda, drugi je Mihovil Fantela iz Svetog Krševana, a treći Slovenac Aljaz Maslo.
Za završetak regate potrebna su minimalno ukupno 3 plova pa sutra organizator može mirno regatu privesti kraju. Start četvrtog dana (nedjelja) je u 10 sati, jedrit će se 2 ili 3 plova, ovisno o vremenskim prilikama. 
Uživo rezultate s regatnog polja možete pratiti na www.jklabud.hr.

Svi današnji rezultati su na www.jklabud.hr/sosw/results/overall

TINA MIHELIĆ
JK LABUD
Zadovoljna sam prvim danom, rivalitet sa francuskinjom Sophie de Turckheim je zajamčen i sutra kada jugo bude još možda i malo jače. Danas je konačno bilo puno vjetra što me i veseli jer se tada dobro snalazim na moru. No, još sutra se još puno toga može promijeniti pa treba i posljednji dan jednako dobro jedriti.

TONČI STIPANOVIĆ
JK MORNAR
Imao sam peh jer mi se u zadnjem plovu dogodila nezgoda na brodu pa nisam mogao visiti iznad mora. Ali, sutra je novi dan pa ćemo vjerujem ispraviti nedostatke iz prva tri plova i na koncu pobijediti. Regata je odlično organizirana i raduje me konkurencija koja je dosta jaka.