Komiška regata

Komiška regata

Komiska regata
SPLIT-STARI GRAD-SPLIT 29.04-01.05.2022.
Oglas
Prijave

Odmah po završetku GRADE 1 ''Delta Lloyd'' regate u Nizozemskom Medemebliku, Labud sailing team krenuo je preko Stockholma u Estoniju za Tallinn gdje će se održati Europsko prvenstvo u klasama Laser Standard i Radial. Na samom putovanju u nedjelju oko 21.00h Tina, Luka i Tonči imali su nezgodu (na autoputu u Njemačkoj raspao im se ''ležaj'' od lijevog kola na trajleru) tako da im se zbog popravka putovanje odužilo za jedan dan. Sreća u nesreći je bila da se nikome ništa nije dogodilo, da šteta nije velika, ali i da je u trenutku nezgode ADAC-ov servisni centar od njih bio udaljen samo par kilometara.
Nakon popravka putovanje su nastavili za Stockholm gdje su se ukrcali na trajekt i sretno stigli do Tallinna gdje su ih već čekali Aron i Milan koji su putovali zajedno sa JK Galebom. U Tallinn je također stigao i drugi trener Vedran Mandić-Baki koji će pratiti Labudove Laseraše na moru za vrijeme regate.
Regata se održava u Olimpijskom centru u Tallinu gdje su se 1980. godine održavala olimpijska jedriličarska natjecanja (O.I. Moskva 1980.), a sami smještaj cijelog tima je u PIRITA TOP SPA Hotelu (hotelu u kojemu su tada bili smješteni sportaši-jedriličari, a koji je u neposrednoj blizini kluba-olimpijske marine).
Europsko prvenstvo počinje 04. lipnja, a pratit ćemo ga na stranicama regate .