• Kalenda regata 2023

thumb perković medalja 2013Dok ovih dana pratimo odlično jedrenje Karmen Perković na Državnom Prvenstvu za Optimiste, kao i njene mlađe sestre Tonine, obje potencijalne nade jedrenja već danas u klubu imamo još jednu afirmiranu.  Riječ je o njihovom bratu Dominiku Perković koji je jučer imenovan za najveću nadu hrvatskog sporta 2013.

O kandidatima koje su predložili nacionalni sportski savezi odlučio je Odbor za dodjelu Nagrade Dražen Petrović u sastavu:  Dubravko Šimenc, Martina Zubčić  Tamara Boroš (Hrvatski klub olimpijaca); Ana-Marija Čelan, Natko Zrnčić-Dim i Ištvan Varga (Komisija sportaša HOO-a);  Iva Perdec Augustić, Romana Caput Jogunica i Vinko Knežević ( Hrvatski zbor sportskih novinara), Sanda Čorak, Branimir Bašić i Miho Glavić (Vijeće HOO-a), te predsjedavatelj i predsjednik Odbora, predstavnik Sportskih novosti Zvonimir Boban na svojoj sjednici koja je održana jučer u  tajništvu Hrvatskog olimpijskog odbora.

Svečana dodjela Nagrade održat će se 10. rujna 2013. u Muzejsko memorijalnom centru Dražen Petrović u Zagrebu u sklopu proslave Hrvatskog olimpijskog dana (HOD), dana utemeljenja HOO-a.

Čestitamo našem Dominiku!!!