• Paiška regata

Dana 07. prosinca 2008.g. održana je Izborna skupština JK Labud.
Nakon dva odrađena mandata kormilo Labuda dosadašnji predsjednik uprave kluba Žarko Grisogono prepustio je novo izabranoj predsjednici Miri Boban i tako je na čelo Labuda po prvi put u povijesti kluba izabrana jedna dama. Izbor je protekao slično kao i Mrdujska regata u znaku ženskog broja 77, jer je Mira izbrana sa 77 glasova od prisutnih 78 (jedan je listić bio nevažeći). Ovaj izbor, praktički aklamacijom, potvrdio je da je Mirina kandidatura bila pravi pogodak i da ona kreće u odrađivanje svog mandata sa nepodijeljenom podrškom članova.
Članovi tima nove predsjednice su:
- Ante Mlikota
- Mario Stipinović
- Karlo Kuret
- Tonči Antunović
- Goran Urlić
- Eduard Vujnović
U novom sazivu uprave našla su se tri člana koji su obavljali dužnost u staroj upravi (Mira Boban, Mario Stipinović i Ante Mlikota), a uprava je osvježena novim snagama koje predstavljaju Karlo Kuret, Tonči Antunović, Goran Urlić i Eduard Vujnović.
Ako je suditi po izabranim imenima nova uprava će se, nakon što je prethodna infrastrukturno podigla klub, u narednom mandatu posvetiti jačanju Labuda u segmentu jedrenja, prvenstveno onog olimpijskog.
No kakva će zaduženja pojedinci u upravi dobiti znat će se nakon prve konstituirajuče sjednice nove uprave početkom 2009 godine, mada se po imenima već da naslutiti tko će preuzeti jedrenje, a tko tehničke poslove u klubu.
U svakom slučaju izabrana imena djeluju obečavajuće pa se ne treba bojati za budućnost Labuda.